Roger Solé, Ramón Portas i Amador Bernabeu, reben la distinció d’or com a socis  “cinquantenari” del Club de Vela Blanes al sopar fi de temporada

Roger Solé, Ramón Portas i Amador Bernabeu, reben la distinció d’or com a socis “cinquantenari” del Club de Vela Blanes al sopar fi de temporada

Tots tres, i Antonio Alavedra, que no va poder assistir a la festa de cloenda, varen rebre de mans del president del club, Joan Balaguer, la distinció que es lliura als socis amb 50 anys d’antiguitat a la nostra institució.

Club Vela blanes, 27 d’agost de 2022.- El Club de Vela Blanes va recuperar el passat l’últim dissabte d’agost la tradicional festa que la COVID va obligat a suspendre els dos darrers anys. Es tractava del Sopar de Final de Temporada que se celebra coincidint amb l’acabament dels dies més àlgids de l’estiu. El van encapçalar el president de l’entitat, Joan Balaguer, i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa.

La vetllada va comptar amb la participació de més d’un centenar de persones: membres de la junta directiva, equip tècnic esportiu, així com socis i sòcies del CVB i representant de Ports de la Generalitat.

Com marca la tradició, durant l’esdeveniment es va aprofitar per lliurar els diferent reconeixements a esportistes i membres de l’entitat i les insígnies als socis que complien els 50 anys lligats al CVB. Un dels reconeixements més especials va ser el què van rebre les germanes Brugman: Atlantic i Nora. Vinculades des de ben petites al Club de Vela Blanes, en l’actualitat Nora Brugman està a dos anys de poder aconseguir un somni que no ha pogut abastar en les dues anteriors ocasions: participar als Jocs Olímpics de París del 2024. Altres dos homenatjats van ser Marc Tusquets, campió a la Copa d’Espanya classe Windsurfer, i campió de Catalunya classe Raceboard; així com Jordi Bosch, subcampió d’Espanya classe Windsurfer. En tots tres casos, les fites les van aconseguir abastar al campionat disputat a Blanes.

El moment més emotiu va arribar amb el lliurament de les insígnies d’or a aquells socis vinculats durant 50 anys a la nostra entitat. En aquest sentit Roger Solé, que enguany fa 53 anys vinculat al Club de Vela Blanes, va rebre la distinció que degut al COVID no va poder recollir en el seu moment. Amador Bernabeu, soci des de 1971 i Ramón Portas des de 1972 també varen ser distingits.

 Totes les fotografies: https://www.cvblanes.cat/ca/galeria/20220827-sopar-fi-temporada