Quifeel 4t a la Regata Badia de Pollença.

Quifeel 4t a la Regata Badia de Pollença.

El iot de Roger Ferrer, a la categoria A DOS, cobreix les 105 milles nàutiques del recorregut en 26 hores.

Amb 25 embarcacions repartides en les categories solitaris, a dos i altura, la regata puntuable pel Campionat de Catalunya s'ha caracteritzat pel vent que ha anat d'intensitat zero fins a trams amb vint-i-quatre nusos.

RCN Port Pollença, 19 de maig de 2024.- Punt final a una nova edició de la regata Badia de Pollença-Trofeu Alfonso Echegaray que va sortir del Port de Sitges-Aiuguadolç, a les 16:00 hores del passat divendres dia 7, amb vents molt fluixos de S/SE i va finalitzar el diumenge 19 a Pollença amb el lliurament de premis i una barbacoa per a totes les tripulacions.

En aquesta vint-i-sisena edició, que ha coincidit com sempre, en la segona pasqua, la regata d'altura que uneix la península amb el nord de l'illa de Mallorca per l'icònic cab Formentor, ha aplegat 25 embarcacions de diferents clubs del litoral català; entre els quals hem de destacar la participació del QUIFEEL, el iot del nostre soci, Roger Ferrer, que tot just fa un parell de setmanes havia aconseguit pujar al podi de la regata Dragonera-Balsamar.

Aquesta vegada amb el seu fill, i a la categoria A Dos, han dut a terme una extraordinària regata que els ha col·locat quarts del seu grup i setens de la general, després de cobrir les més de 100 milles, amb vents que han anat dels 0 als 24 nusos d'intensitat durant el recorregut; en 26 hores i 40 segons.

A l'acabar la regata Roger ha manifestat: "Ha estat una regata emocionant, incerta i arribar a Mallorca...(després de navegar totes aquestes milles) et fan venir ganes de restar uns dies a l'illa"

Enhorabona, Quifeel!

Més informació: https://bahiadepollensa.com/