Quatre podis blanencs al Trofeu Primavera del Club de Vela Blanes

Quatre podis blanencs al Trofeu Primavera del Club de Vela Blanes

Toni Rodríguez i Quim Figueras en Raceboard, i Marc Tusquets i Jordi Bosch a Windsurfer, protagonistes al N2 de Windsurf.

Més de 60 windsurfistes es donen cita a Blanes en un cap de setmana en què l'anticicló desllueix el Trofeu.

Club de Vela Blanes, 13 i 14 abril.- Un fort anticicló, que impedeix dissabte i diumenge entrar al vent, desllueix un Trofeu Primavera N2 que ha aplegat al Club de Vela Blanes més de 60 windsurfistes de les classes Raceboard, Windsurfer, Techno, Iniciació i IQfoil, aquesta última no va poder disputar cap prova.

Tot estava preparat per un cap de setmana de vent, sol i regates. La meteorologia així ho preveia. Però finalment, només una prova diumenge amb 5 nusos, i tot just entre les dues i les tres de la tarda, va poder disputar-se per a les classes Raceboard, Windsurfer i Techno. Dues proves varen fer els d'iniciació i cap els IQFoil.

Els regatistes del Club de Vela Blanes que tenien participació a dues de les classes varen aconseguir fins a quatre podis. Dos a la classe Raceboard i dos més a Windsurfer. Els protagonistes: Toni Rodríguez (2n) i Quim Figueras (3r) a la classe Raceboard; i Marc Tusquets (1r) i Jordi Bosch (3r) a la classe Windsurfer.

Varen acompanyar als guanyadors, "l'Armada Invencible" del windsurf blanenc. A la classe Raceboard: Luís Camacho, Juan Coll, Judith Manzano, Laura Benosa, Ingrid Baena, Albert Isanta, Rafa Bancells i Miquel Pou; i a la classe Windsurfer, Marta Bartos.

Classificacions: https://www.cvblanes.cat/ca/regates/trofeu-primavera-n2-windsurf927