Punt i final a la temporada de creuers 2014 del Club Vela Blanes amb el lliurament de premis i l'última regata de l'any.

Punt i final a la temporada de creuers 2014 del Club Vela Blanes amb el lliurament de premis i l'última regata de l'any.

Abans ha tingut lloc un esmorzar de germanor entre patrons i tripulacions.

Club Vela Blanes, 13 desembre.- Avui s'ha posat punt i final a la temporada de creuers 2014 amb el repartiment de premis i trofeus de les regates socials que el Club de Vela Blanes ha dut a terme al llarg d'aquest any. Abans però, ha tingut lloc un esmorzar de germanor entre les tripulacions i patrons del velers que han participat durant la temporada a les proves del calendari social.

Acabat l'esmorzar les tripulacions han sortit per preparar les seves embarcacions i disputar l'última regata de l'any: el Trofeu Nadal. En aquesta regata ha pres la sortida l'embarcació STRAGOS (que esperem l'any vinent s'afegeixi a la flota, juntament amb el FANTASMA). Ambdues embarcacions havien estat de les més participatives a la dècada dels 90 del segle passat. Esperem que en la nova singladura del 2015 tornin a competir amb els assidus de les proves de cada dissabte: TOSSUT, VOL DE NUI, KORRIGAN, WAIKIKI, BEAGLE i RONDALLA.