President i Gerent del Club Vela Blanes visiten el

President i Gerent del Club Vela Blanes visiten el "Complex Central Egara" de la policia autonòmica.

Complex Centra Egara, Sabadell, 28 de maig.- L’octubre de 2020 es va signar el conveni de col·laboració entre el Club de Vela Blanes i el Club Esportiu de Mossos d´Esquadra. Aquest conveni té com a objectiu implantar línies estretes de col·laboració entre ambdues entitats en tot allò que fa referència en l’àmbit esportiu i de responsabilitat social. D’ençà a la signatura del conveni, ambdues entitats han dut a terme diferent accions conjuntes. Durant la visita duta a terme l’any passat, els màxims responsables del Club Esportiu de Mossos d´Esquadra (CEME) varen poder visitar les instal·lacions del Club de Vela Blanes, i varen poder comprovar in situ, accions i espais que amb aquest darrers mesos els hi ha estat propers.

El passat divendres 28 de maig, el president del Club Vela Blanes, Joan Balaguer, i el gerent, Hector Espadas, varen tornar la visita, a la central del cos de mossos d’esquadra de la unitat aquàtica i policia marítima. Allà varen poder conversar amb els màxims responsables de la unitat en tot allò referent a les funcions encomanades als dos serveis policials, i varen visitar totes les instal·lacions que aquestes unitats tenen al Complex Central Egara a Sabadell.

El Complex Central de la Policia de la Generalitat Mossos d'Esquadra és el quarter general de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra. Com a seu central de la policia catalana és la base de les unitats, àrees i divisions centrals del cos, així com de les tres comissaries generals que depenen de la Subdirecció Operativa de la Policia. Té totes aquelles instal·lacions i tots aquells equipaments necessaris perquè hi treballin les unitats més especialitzades del cos. El componen quatre edificis, anomenats A, B, C i D, que allotgen les 2.000 persones que treballen als serveis centrals del cos. Un d'aquests edificis està destinat a l'espai comú dels diversos agents del Complex Central: sales d'esport, gimnàs, poliesportiu, menjador, aules de formació i pràctiques, sala d'actes, biblioteca... Els diversos laboratoris de la Divisió de Policia Científica també són al Complex Central. Als semisoterranis dels edificis s'hi troben els arxius generals, la galeria de tir, els vestidors i l'accés a la piscina coberta on s'entrena la Unitat Subaquàtica. Als soterranis hi ha el pàrquing per a un parc mòbil de 550 vehicles. A l'exterior destaquen dues construccions separades: un heliport i els allotjaments dels gossos que treballen a la Unitat Canina