Premis d'Honor d'Esport Català 2005

Atlàntic Brugman homenatjada pels èxits esportius de 2005

Hotel Catalonia Barcelona Plaza 13 de gener de 2006

De nou els salons de l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza van tornar a acollir el V lliurament dels Premis d'Honor d'Esport Català. 87 premiats van ser els protagonistes de la nit on es va aplegar la comunitat esportiva catalana. Per primer cop el diari AVUI va ser co-patrocinador dels premis conjuntament amb la nostra fundació.

Rafel Niubò, Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya va presidir l'acte i el van acompanyar Pere Sust, president del Comité Olímpic Català i  Joan Ricart en representació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Esport Català va voler fer un públic reconeixement a la nostra regatista Atlantic Brugman que l'any passat va assolir un palmarés absolutament inmillorable Campiona de Catalunya de la categoria A a Sant Feliu de Guixols, Campiona d'Espanya a Portosin Galicia, 1ª femina al campeonat nacional Frances a St. Jean de Luz França (550 participants), 2ª femina al campionat nacional d'USA a Norfolk Virginia (317 regatistes), a més de guanyar molts més trofeus de menor importància