Pol Gragera 3er SUB-18 masculí a la VII Guíxols Cup

Pol Gragera 3er SUB-18 masculí a la VII Guíxols Cup

Primera regata de l’any 2022 per a la classe europe amb un vent escàs que condiciona aquesta setena edició de la prova guixolenca.

La flota del Club Vela Blanes, representada per Pol, Martí, els germans Hernàndez i Konstantin, va debutar en el circuit que ha engegat el 2022, a la badia empordanesa, amb una bona participació.

Club Nàutic Sant Feliu, 17 i 18 de gener de 2022.- Molt s’esperava de l’inici de la competició de vela lleugera pel que fa al calendari de competició de la FCV, i malgrat la participació ha estat bona (quasi mig centenar de regatistes entre les dues classes en competició)  a la regata gironina, la meteorologia d’aquest gener no ha acompanyat als competidors. Dissabte no es va poder dur a terme cap prova per la manca de vent i el comitè es va veure obligat a avançar les proves de diumenge, aprofitant el vent de terra, a les 09:00 hores del matí.

Finalment aquesta setena edició va completar tres proves per a les classes 420 i Europe. Malgrat no poder tenir cap prova per descartar, el fet d’avançar l’horari va permetre assegurar la celebració d’aquest primera regata puntuable de l’any on varen participar 5 clubs (Palamós, Estartit, Masnou, Balís i Blanes)

L’equip blanenc, de la classe europe, que es presentava amb forces baixes degut als estralls que està ocasionant aquesta darrera onada de la COVID va aconseguir col·locar al podi SOT-18 masculí a Pol Gragera (14è) i va fer debutar al circuit a Konstantin Sabev (25è). Amb uns vents entre 6 i 12 nusos, que varen donar just per completar les tres proves dutes a terme fins que va morir el vent, Martí Piguillem (19è) es troba encara lluny del seu millor moment, mentre que els germans Nicolas (23è) i Ramón (24è) Hernàndez, molt regulars, enceten l’any amb el propòsit de consolidar-se dintre de la classe.

Classificacions: http://cnsfg.cat/ca/calendari/competicions/