Podis de l’equip de paddle-surf del CV Blanes a la VI Sup Race Badalona i a la Copa d’Espanya (Saragossa).

Podis de l’equip de paddle-surf del CV Blanes a la VI Sup Race Badalona i a la Copa d’Espanya (Saragossa).

Marta Carrascosa i Erik Silva al Circuit Català Sup i Ramón Ocaña a la II SUP RACE, IX Descens Popular Amics de l’Ebre, pugen al calaix després de l’estiu.

Diumenge, 10 de setembre de 2023.- Doble cita pels amants del paddle-surf el passat 10 de setembre a Badalona i al riu Ebre al seu pas per Saragossa.

Pel que fa a la prova del circuit català de sup, la població barcelonina va acollir una nova edició de la VI Sup Race Badalona amb la participació d’una quarantena de “riders”.

El Club de Vela Blanes es va desplaçar amb part de l’equip que va competir en la prova: Javier i Valentina Escoriza, Jordi Reixach, Emmanuel Moses, Erik Silva i Marta Carrascosa.

Erik Silva (2n) segon masculí de la general a la prova de 6 quilòmetres i Marta Carrascosa (3ª) tercera en categoria femenina varen aconseguir pujar al podi després de completar el recorregut en poc menys de 50 minuts. Emanuel Moses que no va poder pujar al podi de la general masculina en la mateixa prova, si que es va convertir en guanyador de la seva franja d’edat. Javier i Valentina Escoriza, juntament amb Jordi Reixach varen completar la participació de l’expedició blanenca.

El mateix diumenge, però a la capital de la CA d’Aragó, a Saragossa, es va disputar la novena edició del tradicional descens del riu Ebre, enguany II Sup Race puntuable per la Copa d’Espanya de sup. de llarga distància (10 quilòmetres). El recorregut va discorre pel tram urbà de l’Ebre i es varen poder visionar llocs emblemàtics com la basílica del Pilar, la Torre de l’Aigua o el Pont de Pedra.

Mes de dos centenars de persones varen participar del IX Descens Popular Amics de l’Ebre amb caiac, skiff de rem  i paddle surf, entre d’altres. Pel que fa a aquesta última modalitat, la de paddle surf, fins a cinc categories es varen organitzar pels “riders”: Elit, Màster,  Amateur, Kahuna i Gran Kahuna. El Club de Vela Blanes va tenir representació a la penúltima d’aquestes categories, on Ramon Ocaña (3r) va pujar al tercer lloc del podi de la prova puntuable per la Copa d’Espanya.