Pluja de premis entre la flota d'Optimist: Manresa, Garriga, Piguillem i Hernández pugen al podi del Trofeu Primavera.

Pluja de premis entre la flota d'Optimist: Manresa, Garriga, Piguillem i Hernández pugen al podi del Trofeu Primavera.

Tessa Aguirre(5ena) i Carolina García (6ena) obtenen també el premi al G3

Club Vela Blanes,  6 i 7 d'abril de 2019.- Cap de setmana de vent i "pluja de premis" entre la flota blanenca al Trofeu Primavera d'Optimist G3, regata que també ha estat open, amb la participació de la classe Snipe i Làser. Prop de mig centenar de regatistes de 6 clubs gironins Club Nàutic l'Escala, Club Nàutic Estartit, Club Vela Palamós, Club Nautic Fluvià-Empuriabrava, Club Nàutic Sant Feliu i Club Vela Blanes.

Dissabte les dures condicions de vent per als més petits, amb ratxes de 28 nusos de vent, va fer que el Grup 3 es mantingués a terra i no pogués disputar cap regata. El regatistes dels grups 1 i 2 si que varen completar tres proves. Les proves de dissabte feien preveure un interessant duel entre el palamosí Miquel Palomares (1er) i el blanenc Guillem Manresa (2n), ambdós del G1. Finalment, després de les dues proves de diumenge i empatats a 13 punts els dos regatistes, el regatista del CV Palamós va obtenir la victòria final al tenir millors parcials que el blanenc. Va completar el podi el regatista Martí Garriga (3er), també del Club Vela Blanes, només a 3 punts dels dos primers. En aquest grup, Martí Piguillem (10è), es va quedar a mitja taula.

Pel que fa al grup open, que també va navegar la jornada de dissabte, es van convertir en un duel a dos entre les regatistes Núria i Olivia del CN l'Escala a la classe làser. Cap snipe va sortir a navegar aquest primer dia. Les dues proves disputades diumenge, ja amb la participació dels Snipes, va situar al podi les dues regatistes empordaneses.

La regata puntuable ascens pel grup G3 va estar d'allò més interesant i mes si tenim en compte que dissabte no varen poder competir. Diumenge amb un vent molt inestable, amb onada i amb només dues proves, Max Piguillem (1er) va aconseguir guanyar la regata amb solvència. El blanenc amb un primer i un segon lloc va superar la regatista Nerea Obeso (CN l'Escala) i el també blanenc, Nico Hernández (3er) que debutava en competició per primera vegada amb dos quarts llocs molt treballats. En aquest grup cal destacar també Tessa Aguirre (5ena) i Carolina Garcia (6ena) que també varen aconseguir premi, totes dues empatades a 10 punts. En setè lloc Ibai Ibarguren (7è) que també va recollir premi de la passada edició del Trofeu Hivern, i van tancanr la participació blanenca, en aquest grup, Ramón Hernández (9è) i Núria Durán (10ena), aquesta última regatista, alumne del INS Serrallarga de la Vela.