PARANA, COMETA i KORRIGAN els grans triomfadors de la VII Regata BMB

PARANA, COMETA i KORRIGAN els grans triomfadors de la VII Regata BMB

La regata costanera de 69 milles va haver de buscar recorregut alternatiu (Blanes-Tossa de Mar-Malgrat-Blanes) a causa de les dures condicions meteorològiques que es varen donar a la zona nord empordanesa amb vents de prop de 30 nusos i forta onada.

El BEAGLE del nostre amic Roger Ferrer, es converteix en guanyador al grup A3 després de quasi deu hores de navegació.

Una vintena d'embarcacions, provinents de fins a 12 clubs diferents del litoral català, participen d'aquesta setena edició de tota una clàssica ja dins el calendari ARAM i que és puntuable pel Campionat de Catalunya de Solitaris, A2 i Altura.

Club Vela Blanes, 17 i 18 de setembre. Punt final a una nova edició de tota una clàssica ja dins el calendari ARAM (Associació Regatistes Altura Mediterrani) puntuable pel Campionat de Catalunya de solitaris, a dos i altura. Enguany la regata Blanes-Medes-Blanes, ha hagut de canviar el seu recorregut després de les duríssimes condicions meteorològiques, que ja pràcticament des d'una setmana abans s'anunciaven. Vents de prop de 30 nusos amb onades de més d'1,5 metres van obligar a l'organització a buscar un recorregut alternatiu que va quedar en 39 milles nàutiques entre les localitats costaneres de Tossa de Mar i Arenys de Mar (dues localitats, dues províncies, dues comarques).

Malgrat aquest canvi de recorregut i les condicions de vent i mar que no donaven gaire bones expectatives, la flota ha tornat a demostrar que per sobre de tot, la bona acollida i, un any més, l'excel·lent organització, varen ser claus per rebre una vintena d'embarcacions amb ganes de passar-s'ho bé. Fins a 13 clubs: Palamós, Balís, Vilanova, Masnou, Golfus, Badalona, Arenys, Barcelona, Mataró, Premià, Port d'Aro, Torredembarra i Blanes; varen estar presents en aquesta edició.

Malgrat que SMERIT amb Tito Moure i Stephane Azzoni van ser els més ràpids (primers en temps real), a l'arribar primers a la línia d'arribada, amb 7 hores i 47 minuts invertits a completar les 39 milles, el PARANÀ de Carlus Ramió, del CNCB/CVP va aconseguir el triomf final a la classificació general i a la del seu Grup A DOS. Carlus que va trigar onze hores a recórrer les 39 milles del recorregut es va emportar els 1.000 € que l'acrediten com a guanyador absolut d'aquesta setena edició, a més de ser el primer iot al Grup A DOS. El COMETA de Lluís Blanchar, que durant bona estona va ser el guanyador virtual, es va haver de conformar amb el segon lloc després de poc més de vuit hores de navegació. El regatista del C.N. El Balís, es va fer amb el txec de 500 € que el club atorga al segon de la general. Finalment, el KORRIGAN 4, del nostre amic i president, Joan Balaguer, es va fer amb el tercer lloc i amb el pernil, que productes selectes EL TALL, lliura al tercer classificat de la general conjunta.

Pel que fa a la resta de participació dels creuers del club, destacar el BEAGLE, de Roger Ferrer que al Grup A TRES va aconseguir el triomf final, tot arribant poc abans de les deu de la nit.

Van tancar la participació blanenca al Grup A DOS el TOSSUT DOS (Josep Peralta i Jordi Vidal) en 7è lloc, i l'AINUR d'Àxel Muñoz i Anna Valls, vuitens.

Classificacions: https://www.cvblanes.cat/media/docs/General_Final.pdf

Galeria Fotogràfica: https://www.cvblanes.cat/ca/galeria/20220917-vii-regata-blanes-medes-blanes