Nou èxit del casal d’estiu 2019 i “boom” amb els cursets de windsurf aquest juliol.

Nou èxit del casal d’estiu 2019 i “boom” amb els cursets de windsurf aquest juliol.

Juliol 2019.- Novament els casals d’estiu que organitza el Club de Vela Blanes han estat un èxit durant el mes de juliol. Més de 250 alumnes entre casal i cursets de windsurf han tancat un mes de juliol on el protagonista ha estat el mar i la navegació.

Els cursets que de dilluns a divendres de 10 a 14 hores organitza el club, han tornat a superar les expectatives inicials. Davant una meteorologia molt variant, a començaments d’estiu, que no feia que les expectatives fossin gaire optimistes els alumnes no han fallat. Amb un planter de monitors ja consolidats i nous en períodes de pràctiques, els alumnes de 5 a 12 anys han omplert els matins de l’escola de vela del Club Vela Blanes. Després de xerrades teòriques per grups segons edats i una vegada acabat l’esmorzar, els joves regatistes han sortit a navegar en grup amb lúdics i raqueros, en parelles amb els RS, i de forma individual amb optimist. Els cursets s’han anat succeint i amb el pas de les setmanes també han practicat paddle i caiac.

El boom però, aquest 2019, han estat les classes de windsurf, que s’han consolidat com una pràctica per aquells alumnes de més de 14 anys. Els cursos que s’han impartit en dues sessions matinals de 10 a 12 i de 12 a 14 hores; i de dilluns a divendres, han estat la sensació d’aquest juliol. El fet que en els darrers any s’hagin organitzat dos mundials d’aquesta classe i l’elevat nombre de llicències de raceboard que el club està tramitant des de fa uns anys han estat un al·licient. En aquest sentit el club ja treballa per tenir aquest proper setembre, tot just quan s’iniciï la temporada una flota d’aquesta modalitat.