Nora Brugman campiona de la Copa d’Espanya 470 a la MSC Regata

La parella formada pels catalans Nora Brugman (Club Vela Blanes) i Jordi Xammar (Club Nàutic Garraf) es proclama campiona de la Copa d’Espanya de la classe 470 mixt al CN S’Arenal (Mallorca)

C.N. Arenal, 10-13 març de 2022.- Punt i final a una nova edició de la MSC Regata per a les classes olímpiques (49er, 49er FX, 470 mixt, Nacra 17, Làser ST, Làser Radial i IQ Foil) a la badia de Palma de Mallorca (CN S’ARENAL i CM SAN ANTONIO DE LA PLAYA).

Nora i Jordi no varen donar treva als rivals, i van completar les 9 proves programades pels tres dies de competició amb tres primers llocs i dos segons, com a millors parcials. La parella catalana, que es troba en campanya per a la propera participació dels JJOO de París 2024, es va imposar a les altres 42 tripulacions participants provinents de fins a 9 països diferents (Àustria, Itàlia, Suïssa, Gran Bretanya, Alemanya, EEUU, França, Portugal i Polònia). Nora i Jordi es van convertir en la millor tripulació espanyola de les 8 en competició a la classe 470.