Nicolàs Hernàndez repeteix podi al Memorial Estruch d'Arenys

El regatista de la classe Optimist del Club Vela Blanes 3er classificat sots-16, i 5è de la general del G2, al CN Arenys de Mar

La clàssica regata del club del Maresme ha aplegat aquest cap de setmana mes de 150 regatistes de la classe infantil Optimist

Club Nàutic Arenys de Mar, 13 i 14 de març, de 2021.-  Segona prova N2 que forma part del Circuit Català d'Optimist, aquesta vegada en aigües del Maresme, al Club Nàutic Arenys de Mar. La flota infantil de la classe optimist ha aplegat mes de 150 joves regatistes. Un cap de setmana on s’han diputat 4 proves de les 6 previstes amb un dissabte de forts vents del sud, amb intensitats superiors a 20 nusos i un diumenge amb complicades condicions degut a la inestabilitat del vent, amb molts roles, constants canvis de direcció, i intensitat variable. El fet de només poder dur a terme una prova diumenge va impedir poder dur a terme el descart de la pitjor mànega de la sèrie aquest contratemps va marcar la classificació de molt regatistes

Nicolàs Hernández (5è) Optimist G2 està acostumant-se a pujar al podi. Aquesta vegada com a tercer a la categoria sots-16 amb una segona prova dissabte en que va aconseguir un 4rt lloc entre 77 regatistes i amb unes condicions duríssimes de vent. El seu germà, Ramón Hernàndez (11è) sembla que comença a tenir ganes de disputar-li l’hegemonia, i després d’un bon paper a la darrera regata a Sant Feliu, a Arenys s’ha situat en 11è lloc. Poc a poc va apropant-se als llocs que el seu germà està aconseguint i prova d’això el 2n i 3er llocs aconseguits en les dues primeres proves de dissabte.

Max Piguillem (14è), va ser un dels afectats de no poder descartar proves. El jove regatista blanenc amb dues proves entre els deu primers regatistes i un 12è lloc, es va veure afectat per la bandera negra de la primera prova de diumenge que no va poder descartar. Tot i així el progrés del petit dels Piguillem es un fet molt remarcable.

Tessa Aguirre (48ena), la representant femenina de l’equip, també es va veure afectada per la impossibilitat de dur a terme cap descart. La regatista blanenca es va consolidant mica en mica en una categoria molt competitiva on va escalant posicions regata a regata i deixant enrere ja, una tercera part de la flota.

Va tancar la participació dels regatistes del Club de Vela Blanes, Ibai Ibarguren (53è). Un regatista que al contrari que els companys va navegar millor en la única prova disputada diumenge amb un 33è lloc entre els 77 regatistes en competició.