Mes d'un centenar i mig de regatistes al Campionat d'Espanya de windsurf a la badia de Blanes

Mes d'un centenar i mig de regatistes al Campionat d'Espanya de windsurf a la badia de Blanes

Allò que es bo es fa esperar. Blanca Manchón, amb el seu bitllet a Tòquio sota el braç va acabar arribant al Club de Vela Blanes a última hora de la tarda. La sevillana, que ha aconseguit la única plaça femenina en RS:X per als jocs Olímpics del país nipó serà la gran atracció dels propers dies.

Club Vela Blanes, 27 maig de 2019.- 163 regatistes y 22 entrenadors de 8 comunitats autònomes es disputaran a la badia de Blanes a partir de demà diumenge 28 el títol de Campió d'Espanya a les diferents modalitats en competició: Raceboard, RS:X masculí y femení, RS:X 8.5 , Techno Plus, Techno Sub-17, Techno Sub-15 i Techno Sub-13. Al esdeveniment acudiran a la classe Raceboard regatistes internacionals que no s'han volgut deixar perdre un altre gran esdeveniment a la nostra localitat: regatistes provinents de EEUU, Austràlia, Finlàndia y França.

Avui primer dia del campionat s'han dut a terme el treball de rebuda, inscripcions i mesurament de tots els participants que finalitzarà demà diumenge a les 11 hores del matí, tot mirant de donar temps als últims en arribar. En aquest sentit la sevillana Blanca Manchón que fa unes setmanes aconseguia la plaça per les olimpíades de Tòquio va arribar al Club de Vela Blanes, poc abans de tancar l'oficina de regates avui dissabte. La regatista andalusa serà els propers dies una de les atraccions d'aquest Campionat d'Espanya que torna a situar la ciutat de Blanes al capdavant de les poblacions amb un dels atractius turístics i esportius del més alt nivell.