Max Piguillem subcampió de Catalunya d'Optimist, al Grup Plata, a Roses.

Malgrat les complicades condicions meteorològiques durant els dos caps de setmana de competició, la flota del club vela blanes va deixar bones sensacions sobretot el segon cap de setmana.

GEN Roses, 18, 19, 25 i 26 de març.- El GEN de Roses ha organitzat per primer cop el Campionat de Catalunya d'Optimist absolut. La badia de la localitat empordanesa ha acollit durant dos caps de setmana la competició més important en l'àmbit català de vela infantil. Quatre dies de competició que han finalitzat amb sis proves per cadascun dels dos grups en competició (or i plata) i on els més de 130 regatistes, pertanyents a tots els clubs de la costa catalana, han protagonitzat un bonic espectacle amb una variada gamma de condicions meteorològiques.

Fins a sis regatistes del Club de Vela Blanes, repartits als grups or i plata, varen participar en un Campionat que ha proclamat Campió de Catalunya Absolut al regatista cambrilenc Joan Domingo i a la regatista del CN Masnou, a la categoria femenina, Ana Rentería. Vladik, Max, Tessa, Martina, Ibai i Berta, l’equip de regates de Blanes, han completat dos caps de setmana de navegació

Finalment Max Piguillem s'ha proclamat subcampió absolut a grup plata amb un extraordinari segon lloc a la cinquena prova de les sis disputades. La millor regatista femenina, també al grup plata, ha estat Tessa Aguirre (12a) que va aconseguir els seus dos millors resultats en les últimes proves del campionat amb un tercer i un segon lloc respectivament d'un total de 51 regatistes.

Les complicades condicions meteorològiques que no han posat gens fàcils les proves no han estat suficients per minvar la moral dels regatistes de Blanes. Un altre regatista femenina, Martina Bedoya (28a) també al grup plata, igual que els seus companys de grup, també fa finalitzar el campionat amb un tretzè lloc d'un total de 51 competidors. Ibai Ibarguren (35è) no va voler ser menys i va tancar la competició amb una última prova entre els deu millors del grup, amb un extraordinari vuitè lloc. Finalment, i dintre també del grup plata, Berta Casadevall (37a), va ser de les més regulars durant els dos caps de setmana, tot i que en el seu cas, va marcar millors registres durant el primer cap de setmana.

L'únic regatista al grup or, igual que els seus companys, va obtenir millors resultats durant el segon cap de setmana. Vladik López (62è) que va començar el campionat amb dificultats va saber recuperar-se i escalar posicions a les classificacions, en un segon cap de setmana molt bo, on el blanenc va aconseguir deixar enrere una vintena de regatistes en un grup molt exigent.