Max Piguillem, Ibai Ibarguren i Nicolàs Hernández, triple podi al Trofeu Tardor 2020

Max Piguillem, Ibai Ibarguren i Nicolàs Hernández, triple podi al Trofeu Tardor 2020

Max Piguillem 1er sosts 11, Ibai 2n sots 13 i Nicolàs 1er sots 16 (tots al Grup 2) pugen al podi després d’un cap de setmana complicat pels forts vent del S/SO i les onades.

Club Vela Blanes, 3 i 4 d’octubre de 2020.- Ja la meteorologia no apuntava gens de bo pel cap de setmana en que s’havia de dur a terme el Trofeu Tardor per la classe optimist i open, i es van complir les previsions. Vents de components sud/sud-oest amb ratxes que van arribar a superar els 22 nusos, amb forta onada, van complicar la regata. Una regata que tot i les complicades condicions va poder finalitzar cinc proves de sis programades, 2 dissabte i 3 diumenge, per els optimist (mig centenar de regatistes provinents de: L’Estartit, Escala, Sant Feliu, Arenys, Masnou, Cambrils i Blanes); i 5 de 6 pels open (una dotzena d’embarcacions de les classes Europa, Snipe i RS).

Max Piguillem (22è), 1er a la categoria sots-11, Nicolàs Hernàndez (28è) que va ser el primer classificat del Grup 2 a la categoria sost-16 i Ibai Ibarguren (32è) 2n a la categoria sots-13; van arrodonir una bona regata pels interessos blanencs al Grup 2. Extraordinaris els tres regatistes que van superar un cap de setmana molt dur de competició i van veure recompensats els esforços amb la pujada al podi a les tres categories del grup.

Van acompanyar-los durant els dos dies de regata, la resta de la flota del G2 i els més petits d’escola: Tessa Aguirre, Carolina García, Miquel Garriga, Xavier Guillén, Joel Biel i Roger Encinas.

 

Trofeu tardor 2020 classe Optimist i Open

CLASSIFICACIONS:  https://www.cvblanes.cat/ca/regates/trofeu-tardor-n3-optimist-i-open