Martí Piguillem 3r sub-18 al Campionat Catalunya classe Europa.

El regatista del Club Vela Blanes va estar acompanyat per Guillem Manresa, Marina Martínez i Konstantin Dimov.

Club Nàutic Balís, 4-5 i 11-12 de març de 2023.- Un total de 25 regatistes han disputat durant dos caps de setmana al Club Nàutic el Balís, el Campionat de Catalunya de la classe Europa i la classe 420 en aigües de Sant Andreu de Llavaneres. Amb un total de 9 proves disputades de les 12 programades en quatre dies de competició, la regata ha proclamat als germans Cabré (CN Masnou) com a Campions de Catalunya a les categories masculina i femenina.

Pel que fa a la participació dels regatistes del Club de Vela Blanes, quatre van estar els esportistes que varen competir: Marina Martínez (20a) en categoria femenina i Guillem Manresa (13è), Martí Piguillem (21è) i Konstantin Dimov (25è), en categoria masculina.

Destacar a Martí Piguillem que va aconseguir pujar al podi del Campionat de Catalunya, en tercer lloc, a la categoria sub-18.