Martí Garriga guanya el Trofeu Primavera al Grup-3 i Martí Piguillem queda 3er.

Martí Garriga guanya el Trofeu Primavera al Grup-3 i Martí Piguillem queda 3er.

El Trofeu Primavera Optimist, ascens Grup 3, torna a demostrar les excel·lents condicions del camp de regates blanenc. 5 proves durant el cap de setmana, tanquen una nova edició amb la participació de més d'una trentena de regatistes provinents del Club Vela Palamós, CN Port d'Aro, Club Nàutic l'Escala, Club Nàutic l'Estartit i el Club Vela Blanes. Els regatistes del CV Palamós els grans triomfadors als Grups 1 i 2.

Club Vela Blanes, 11 i 12 de març de 2017.- Punt i final a una nova edició del Trofeu Primavera per a la classe optimist ascens Grup 3, on els clubs gironins pertanyents a la zona nord han tornat a comprovar les extraordinàries condicions del camp de regates blanenc. Dissabte amb unes condicions molt justes de vent per la navegació es van dur a terme dues proves, i avui diumenge tres proves amb vents de 10/12 nusos del 210 han tancat una edició que s'ha tornat a caracteritzar pel bon "feeling" entre els clubs i regatistes de la demarcació gironina. Feeling que va quedar reflectit en el dinar de regatistes de dissabte.

Al Grup 3, Martí Garriga (1er) ha realitzat un extraordinari trofeu deixant darrera fins a 5 regatistes del Grup 2. El blanenc ha tret 19 punts al segon classificat del grup, la regatista del CN l'Escala Maria Peñalba. l'escalenca ha empatat a punts amb l'altre protagonista del cap de setmana, el també blanenc Martí Piguillem, que ha pujat 3er al podi. Només la millor posició en alguna de les proves de l'empordanesa ha impedit Martí col·locar-se en segon lloc. l'altre blanenc Pol Gragera, 20è de la general i del Grup-3, ha estat només a un punt d'aconseguir premi. Pel que fa a la resta de regatistes del Club Vela Balnes, en Max Piguillem (12è) ha finalitzat les 5 proves del cap de setmana per davant d'un nombrós grup de regatistes i hem de  parlar del bon debut en competició de les germanes Fernández, Marina i Aina, i dels més petits d'escola: Ibai Ibarguren, Tessa Aguirre i Carolina García.

Domini aclaparador al Grup 1 dels regatistes palamosins. Marçal Costa ha dominat el Trofeu de principi a fi, convertint-se en el guanyador del Grup-1 i primer de la general amb 5 primers llocs. Ha completat el podi en aquest grup el regatista Gonzalo Constans del CN Port d'Aro.

Al Grup 2, l'Ona Garcia, també de Palamós s'ha fet amb la victoria, seguida d'en Matteo Galindo del CN Estartit i ha tancat podi el també palamosí Miquel Palomares.