Marina, Pol, Oscar i Martí participen a la Copa d’Espanya classe Europa a Almeria.

Marina, Pol, Oscar i Martí participen a la Copa d’Espanya classe Europa a Almeria.

Els regatistes blanencs continuen treballant per millorar el seu rendiment en una Copa amb condicions meteorològiques complicades pels seus interessos.

Club de Mar Almeria,8-12 de setembre.- La competició que va començar el passat 9 de setembre va acollir poc més de mig centenar de regatistes de tot l’àmbit de la geografia nacional, essent la flota catalana la mes nombrosa, i a la que s’han afegit Comunitat Valenciana, Canàries i Andalusia. La primera prova puntuable per el rànquing nacional de la temporada 2021/2022 de la classe europa ha estat de gran importància i enceta el futur cap els propers Campionat del Món i europeu.

Durant les dues primeres jornades varen poder disputar-se totes les proves, malgrat el vent va complicar el desenvolupament de les mateixes. El primer dia vents que varen anar pujant de 7 a 15 nusos, i un segon dia amb vents d’entre 4 i 8. Un vent que va acabar suspenent les regates del tercer dia, al no aparèixer. Finalment, l’últim dia de competició es va poder dur a terme una sola prova, tancant-se la prova amb 7 proves disputades.

El regatista del Club de Vela Blanes millor posicionat ha esta Oscar Boronat (22è), 15è absolut masculí, amb un bon resultat a la segona mànega en que va finalitzar a línia d’arribada en 6è lloc. Pol Vilariño (36è) va aconseguir la seva millor posició a la tercera prova. Marina Martínez (40ena), única noia de l’expedició, va ser la 15 en categoria femenina, mentre que Martí Piguillem (45è) també es va posicionar en 15ena posició en la seva categoria.

En línies generals l’entrenador dels regatistes ha valorat com a positius aquests resultats, malgrat ha estat un campionat difícil pels joves regatistes. Sòlids amb resultats quan els vents han estat propicis s’han comés alguns errors amb vents més fluixos e inestables. L’aprenentatge continua endavant i les millores són constants.

Classificacions: http://regatas.clubdemaralmeria.es/es/default/races/race/text/campeonato-espana-clase-internacional-europa-2021-es