Marc Tusquets subcampió de Catalunya de Raceboard 2020

Club Marítim Altafulla, 3 i 4 d’octubre de 2020.- Cap de setmana dominat pels vents de sud i ponent amb ratxes de fins a 30 nusos, han estat els protagonistes del Campionat de Catalunya de Windsurf (Techno 293, RS:X, Raceboard i Open Foil) que s’ha disputat al Club Marítim d’Altafulla, amb la participació de prop de 80 regatistes.

El regatista del Club de Vela Blanes, Marc Tusquets (2n), es va proclamar subcampió de Catalunya després de finalitzar les 4 proves disputades durant el cap de setmana. Només 2 punts van separar al nostre regatista del campió, Àlex Carabí del Club Natació Badalona. Malgrat un primer lloc a la segona prova disputada, Àlex no va donar opció a Marc en un campionat molt renyit i amb unes duríssimes condicions de vent.

L’expedició blanenca a la classe Raceboard la completaven: Luís Camacho, Dani Gallardo i Pol Tusquets.

Campionat Catalunya Windsurf (classe Raceboard)