Marc Tusquets guanya el III Trofeu Salou, Veles i Vent a la classe Raceboard

C.N. Salou, 11 i 12 de febrer de 2017.- S'ha disputat aquest passat cap de setmana, en aigües tarragonines, la tercera edició de la regata Veles i Vent per a les classes de Windsurf, RS:X, Raceboard, Techno 293 i Iniciació. Un total de 48 regatistes han participat dissabte i diumenge tot completant el mínim de proves necessàries per donar validesa al Trofeu. Durant la jornada de dissabte es van poder celebrar tres proves per a les flotes de RS:X i Raceboard, i dues per a les flotes de Techno 293 i Iniciació. Van predominar els vents de component est amb una intensitat variable d'entre els 10 i 18 nusos. En canvi, el diumenge, a causa del fort vent de component est amb puntes de fins a 32 nusos es van suspendre les proves programades.

Marc Tusquets (1er), en representació del Club Vela Blanes a la categoria Raceboard es va fer amb el triomf final després  d'aconseguir dos primers llocs i un segon en les proves disputades dissabte. Marc obre els podis a la classe Raceboard de la temporada pel Club de Vela Blanes. Luís Camacho (5è), l'altre representant blanenc no va poder accedir a llocs de podi. El fet de no poder competir una quarta prova que l'hagués facilitat descartar el DNC de la segona, i que molt probablement l'hagués pujat més alt en la classificació, després d'un quart i un segon lloc en les altres dues proves; van fer que Luís finalment quedés en aquest 5è lloc.

CLASSIFICACIONS CLASSE RACEBOARD (11 inscrits)