Marc Tusquets del CVB, a la classe Raceboard, Campió del Trofeu Primavera N2

Marc Tusquets del CVB, a la classe Raceboard, Campió del Trofeu Primavera N2

A la classe Techno 293 Xavi Llofré del CN Salou aconsegueix la victòria, mentre que a la classe RS:X Toni Bonet del CM Altafulla puja al més alt de podi. Pel que fa al grup d'Iniciació Dídac García es fa amb el triomf.

Club Vela Blanes, 3 i 4 de març de 2018.-  El vent i el windsurf han estat els protagonistes del Trofeu Primavera amb el que s'inicien els esdeveniments de caire esportiu del 75è aniversari del Club de Vela Blanes.

Més de mig centenar de regatistes de les classes Raceboard, RS:X, Techno 293 i iniciació s'han donat cita al Club de Vela Blanes per disputar el Trofeu Nivell 2. Durant dues jornades, on el vent ha estat el protagonista els regatistes de totes les classes han completat un total de 17 proves. Dissabte amb vents de S/SO amb ratxes de fins a 22 nusos, onada i mar de fons, van permetre un bonic espectacle amb dures condicions, que només varen permetre a les classes Raceboard, RS:X i Techno 293 (una única prova), competir. El grup d'iniciació va quedar a terra. Diumenge totes les classes han competit amb vents d'entre 15 i 18 nusos fins completar la totalitat de les proves.

A la classe RS:X els tres regatistes a podi han estat Toni Bonet (Altafulla), Ferran Cornudella (Balís) i Ferran Garcia del CM Torredembarra. Essent el 1er classificat Sub-19 el regatista d'Altafulla Jan Sanfeliu,

A la classe Techno 293 en categoria Sub-17 el guanyador ha estat Xavi Jofré del CN Salou, mentre que a la categories Sub-15 el podi l'han completat en primer lloc Artur Antona també de Salou, 2n lloc Àlex Martí del CM Altafulla i 3er Bruno Gutiérrez (CNHV).

A la classe Techno 293 Plus+ el guanyadors el CM Torredembarra ha copat el podi amb Júlia Alós, Mauro Gascón i Biel Moll.

Pel que fa al grup d'iniciació els guanyadors han estat, per aquest ordre, Dídac Garcia (CN Balís), Leila Purcell també del club del Maresme (primera regatista femenina) i Alba Molina del CN Salou.

La participació blanenca dins la classe Raceboard ha estat la protagonista pels interessos locals. Tres regatistes han ocupat els 4 primers llocs, essent campió Marc Tusquets, intractable durant tot el cap de setmana seguit de, un reaparegut Quim Figueras (2n), essent Marcel Torné del CN Salou el tercer. Luís Camacho, que dissabte va tenir certs contratemps, ha acabat assolint el 4rt lloc de la classificació.

Al lliurament de premis han assistit el Sr. Joan Sanfeliu en representació de la FCV, que ha tingut paraules d'agraïment al Club de Vela Blanes i ha recordat que la federació aposta fort per la classe windsurf en totes les seves modalitats; i Xavier Manresa com a Comodor del Club Vela Blanes. El Director Esportiu Juanmi Aguirre ha estat el mestre de cerimònies.

Tots els resultats a: https://www.cvblanes.cat/media/docs/Finals_dia_4-03-2018.pdf