Marc Tusquets Campió de Catalunya 2019

El regatista del Club Vela Blanes es proclama campió per segon any consecutiu després de 8 proves. Luís Camacho 5è i els germans Tusquets, que debuten de forma excel·lent, completen la participació dels regatistes del CVB

GEN Roses, 21-22 i 28-29 de setembre de 2019.- Un nou Campionat de Catalunya de Windsurf (Techno, Raceboard i RSX) ha finalitzat al GEN de Roses. Del 21 al 29 de setembre es varen donar cita a la badia alt empordanesa. Més de 40 regatistes del litoral català i algun provinent de fora l’estat, es van aplegar, durant els dies del campionat a la badia de Roses, per competir en les diferents modalitats. Finalment es varen dur a terme totes les proves programades els dos caps de setmana amb vents fluixos que varen anar dels 5 als 8/9.

Bon bagatge el dels regatistes blanencs a la classe Raceboard. Marc Tusquets es va proclamar Campió de Catalunya per segon any consecutiu. El regatista del Club Vela Blanes va demostrar un bon estat de forma i completar les 8 proves amb quatre primers llocs, 2 segons i 2 tercers. Luís Camacho, que torna a navegar després d’una lesió que l’ha mantingut fora de competició un temps, va signar un 5è lloc tot finalitzant les 8 proves. Finalment els fills del campió, Pol i Arnau, que com el seu pare també competeixen a la classe raceboard van signar un 6è i un 8è llocs respectivament. Regatistes que també naveguen per blanes comencen a destacar dins la classe.

CLASSIFICACIONS RACEBOARD (9 regatistes)