L'SMERIT, de Tito Moure, es proclama campió de la Copa Catalana ORC a la categoria A Dos.

El Korrigan de Joan Balaguer es queda a un punt del podi i fa 4t a la Copa.

Club Nàutic Balís, 11-13 de novembre.- En aigües del Maresme, a la localitat de Sant Andreu de Llavaneres, han tingut lloc el Campionat de Catalunya de Creuers amb Tripulació i la Copa Catalana de la classe creuer ORC per solitaris, a dos i altura. Així mateix, la regata ha estat puntuable pel Campionat de Catalunya de la Classe Mini 6.50.

Mes de mig centenar d'embarcacions provinents de clubs de tot el litoral català varen completar 4 regates, una costanera per la copa i 3 recorreguts en barlovent/sotavent pel campionat amb vents de llevant d'intensitats entre 10 i 15 nusos.

Dues embarcacions del Club de Vela Blanes, varen participar en la Copa Catalana dins el mateix Grup 1 a la classe A2. En aquesta classe es varen aplegar un total de 16 embarcacions entre els dos grups en competició. El campió ha estat l'SMERIT del nostre regatista Tito Moure que va finalitzar, en primer lloc, després de recórrer les més de 35 milles de la prova. Joan Balaguer amb el KORRIGAN 4 va quedar 4t a només un punt del podi que va ocupar el Duende 50 de Inés Rodríguez del CNAM.

Va ser el mateix Joan qui va encapçalar, com a membre de la Junta Directiva de la Federació i president del Comitè de Creuer, l'acte de lliurament de premis al club del Maresme.