Lluís Colomé 3r classificat al Windsurfer Valencia Mar Festival

Lluís Colomé 3r classificat al Windsurfer Valencia Mar Festival

Club de Vela Valencia Mar, 25-27 novembre de 2022.- Una seixantena de participants repartits en les diferents categories han competit aquest passat cap de setmana a la WINDSURFER VALENCIA MAR FESTIVAL organitzada pel Club de Vela Valencia Mar, amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Vela, la Real Federació Espanyola de Vela i la International Windsurfer Class Association (IWCA).

Malgrat que les condicions meteorològiques només han permès dur a terme dues mànegues, l'extraordinari ambient entre els competidors ha estat el més destacable d'aquesta regata amb grans noms propis dins la classe en l'àmbit nacional i internacional (amb participants provinents d'Itàlia, Bèlgica, República Txeca, o França) com el cas del francès Eric Belot, 3r classificat en el passat Campionat del Món; el regatista Fernando Lamadrid, actual Campió d'Europa o Andrea Marchesi, 4t al Mundial disputat a l’octubre a Palerm.

Pel que fa a la participació dels regatistes del Club de Vela Blanes, el protagonisme en aquesta ocasió se l'ha emportat Lluís Colomé (3r) dins la categoria "pes pesant" on també ha participat Luís Camacho (13è). Dins el "pes lleuger" el millor blanenc ha estat Jordi Bosch (7è) i segon espanyol dins la classe. Bosch ha estat seguit per l'altre regatista blanenc Marc Tusquets (8è). Finalment, en categoria femenina Marta Bartos ha aconseguit un extraordinari 7è lloc.

Classificacions:

https://wsvalenciamar.sailti.com/en/default/races/race-resultsall?fbclid=IwAR2FPpjGzu3pTNLXcxs3cKzc3uNXLa5tZzwSxYB-WnRiANRvtrCwuvNdx9o