Lluís Colomé (2n a la seva categoria) es proclama Campió de la Copa d’Espanya de Windsurfer al IWIM 2023 a Eivissa.

Lluís Colomé (2n a la seva categoria) es proclama Campió de la Copa d’Espanya de Windsurfer al IWIM 2023 a Eivissa.

Mar Tusquets (3r) a la seva categoria i Tatiana Bosch (3ª) femenina en pes lleuger, els altres podis blanencs.

Es Nàutic Sant Antoni de portmany, Eivissa, 7 maig de 2023.- Del 5 al 7 de maig s’ha dut a terme el INTERNATIONAL WINDSURFER EIVISSA MEETING-Copa d’Espanya, a la badia de Portmany. Amb col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Antoni i la IWCA ha tingut lloc la cita esportiva que ha coronat als campions d’Espanya absoluts de la classe, amb modalitat Open, oberta a participació internacional.

El regatista català del Club de Vela Blanes, Lluís Colomé, millor espanyol de la classificació, ha estat el guanyador al International Windsurfer Ibiza Meeting Spain Open Cup, després de completar les 7 proves disputades. El regatista del Club de Vela Blanes ha estat acompanyat de 4 regatistes més del nostre club: Marta Bartos, Tatiana Bosch, Jordi Bosch, Marc Tusquets.

En aquest sentit, i a la categoria masculina de pes mitjà, Marc Tusquets, actual campió de Catalunya de la classe, ha pujat al podi en tercer lloc, mentre Tatiana Bosch, filla del guanyador del Trofeu N2 disputat a Blanes, fa dues setmanes, ho ha fet també com a 3ª, en pes lleuger a la categoria femenina.

La expedició del Club de Vela Blanes s’ha completat amb la participació de Marta Bartos en categoria femenina i Jordi Bosch a la masculina.

Més informació: https://www.esnautic.com/area-deportiva/vela/tdv/andrea-marchesi-y-alessandro-torzoni-ganan-el-iwim-2023-y-oren-del-alamo-se-lleva-su-categoria-y-la-copa-de-espana/