l'Escola de Vela del Club Vela Blanes novament entre les millors escoles de vela de Catalunya.

l'Escola de Vela del Club Vela Blanes novament entre les millors escoles de vela de Catalunya.

l'Escola del CVB rep la Vela de Platí i Aleix Subirà es guardonat per la consecució del Campionat de Catalunya de la classe Europa 2015.

Barcelona, 14 Octubre de 2016.- Com cada any, la Festa de la Vela Catalana va aplegar, al Museu Marítim de Barcelona, més d'un centenar i mig de persones lligades a l'esport nàutic. l'esdeveniment, que premia  els vencedors dels Campionats del Món, Europa, Espanya i Catalunya, així com d'altres personalitats distingides que treballen en favor de l'esport de la vela i dels diferents clubs i escoles de vela de Catalunya; a tornat a fer palesa, la importància que aquesta disciplina esportiva té en el territori català, plenament consolidat com a potència organitzativa. Catalunya s'erigeix avui com un dels amfitrions habituals de mundials, europeus, campionats i altres regates internacionals de rellevància que se sumen a les més de 800 competicions oficials que se celebren al llarg de l'any als diferents clubs del litoral català.

La vela catalana se sustenta en dos pilars fonamentals: d'una banda, els esportistes i, de l'altra, els clubs nàutics i escoles de vela. Són tots ells els qui fan possible aquests magnífics resultats. Així doncs, la Festa de la Vela Catalana reafirma de manera oficial el reconeixement d'aquesta important comunitat als millors en cadascun d'aquests sectors. Enguany l'Escola de Vela del Club Vela Blanes ha tornat a aconseguir la Vela de Platí, i s'ha convertit en el segon millor Club de Vela del territori, fruit del treball dels tècnics i esportistes de l'entitat. En aquest últim cas, el regatista Aleix Subirà va rebre el guardó com a Campió de Catalunya de la classe Europe 2015.

A la cerimònia van assistir el Comodor del Club, Sr. Xavier Manresa (membre i vocal de vela lleugera de la Junta Directiva de la FCV) el Director Tècnic del Club, Sr. Juan Miguel Aguirre, i el membre de Junta Directiva i tresorer del Club, Sr. Joan Balaguer, varen compartir impressions amb els presidents de la RFEV, Sra. Júlia Casanueva, i el president de la FCV, Sr. Xavier Torres.

l'edició d'enguany, a més, va retre homenatge als 50 anys de la Federació Catalana de Vela amb la presència de personalitats distingides lligades a aquesta entitat.