L’Escola Cor de Maria de Blanes es suma a l’Esport Blau

L’Escola Cor de Maria de Blanes es suma a l’Esport Blau

Blanes, 28 de gener de 2020.- Els pares dels alumnes de l’Escola Cor de María de Blanes varen assistir ahir a la tarda a la reunió informativa duta a terme pels tècnics del Club de Vela Blanes, amb motiu de la propera activitat que els alumnes de 5è curs de primària de l’escola, duran a terme els propers mesos.

A partir del mes d’abril l’escola s’afegeix al projecte Esport Blau que, des de FCV, Consell Català de l’Esport i el propi Club de Vela, amb la participació de l’Ajuntament de Blanes, vol formar quelcom més que navegants. Convertint el trajecte de l’educació en una experiència on el respecte al medi i a les nostres arrels, així com el treball en equip i l’amor pel mar esdevenen molt més que valors.

El centre es suma així a l’Escola Joaquim Ruyra que ja des de l’octubre de 2019 ve duent a terme l’activitat d’aquest programa de vela escolar. A la sessió informativa, que va durar aproximadament una hora, duta a terme pels tècnics del Club de Vela Blanes es va parlar de les diferents sessions, horaris, material, seguretat, etc. També es varen solucionar i respondre dubtes que es deriven d’una activitat totalment nova pel centre. De l’excel·lent rebuda tant de la direcció de l’escola com dels pares del alumnes es una mostra l’interès que van mostrar els progenitors per poder participar ells mateixos de l’experiència.