Les excel·lents condicions meteorològiques brinden un penúltim dia de regates con els favorits al capdavant.

Les excel·lents condicions meteorològiques brinden un penúltim dia de regates con els favorits al capdavant.

La badia de Blanes torna a demostrar les excel·lents condiciones per la pràctica de la vela i amb 12 nusos de mitja, de vents del sud, completa 15 proves.

Club Vela Blanes, 30 d'abril de 2019.- A falta d'un dia per la finalització del Campionat d'Espanya 2019, el club gironí de la Costa Brava torna a demostrar el perquè de la seva excel·lent condició per portar a terme esdeveniments nàutic esportius de primer nivell. La quantitat de proves finalitzades i les condicions de vent de la localitat catalana, converteixen Blanes i el Club de Vela en un dels clubs que en els darrers anys han dut a terme un gran nombre de competicions de qualitat i alt nivell.

RS:X Women, RS:X Men y RS:X 8.5

A la classe RS:X 8.5 el català Guillem Segu, del Club Nàutic Salou, haurà d'aguantar durant la última jornada la primera plaça en un frec a frec que es preveu molt interessant amb l'andalús del Club Náutico Sevilla Aurelio De Terry. Només dos punts separen a tots dos regatistes del més alt del podi. Blanca Manchón en RS:X femení no ha donat opció i demà es proclamarà Campiona d'España 2019. Altre títol a afegir a la seva recent classificació per Tòquio. A la categoria masculina el canari Àngel Granda (Campió del Món RS:X SUB-21 en 2017) haurà de  defensar  el primer lloc devant l'andalús Juan Manuel Moreno (subcampió nacional 2018) que es troba empatat a punts amb el  balear del CN s'Arenal Sergi Escandell  (actual Campió d'España).

Raceboard

Francisco Manchón (Campió del Món Màster) del CN Puerto Sherry ha començat a deixar distància amb els seus perseguidors Borja Carracedo (CN Sevila) i Jorge Maciel  (CV Playa Oza), ambos empatata a punts.

Techno

Els més petits en competició tenen al balear Billy Coll liderant la categoria Sub-15. Si no n'hi ha sorpreses es farà amb el títol final, mentre la regatista de Melilla Aitana Duarte, primera regatista Sub-13, ho farà en la seva categoria.

En Techno Sub-17 està tot per decidir. Un punt separa a 1º, 2º y 3º respectivament. Els tres regatistes balears: Josep Estrany, Xicu Ferrer i Nacho Baltasar, s'ho jugaran tot en la darrera jornada.

 

Finalment en Techno Plus Víctor Roca del Club Windsurfing Hispano Francès (Comunitat Valenciana) sembla no tindrà problemes en aconseguir el triomf final.

Classificacions: http://2019ctoespwindsurf.sailti.com/es/default/races/race-resultsall