Les alemanyes Hofmann/Leitl en 420, i el suec Erik Lenander en europa lideren el IGPVB'17

Les alemanyes Hofmann/Leitl en 420, i el suec Erik Lenander en europa lideren el IGPVB'17

Les tripulacions del CN el Balís, Ferrer/De Maqua i Rovira/Balaguer es situen al capdavant del Campionat de Catalunya de la classe 420 El IGPVB continua marcant tendència tot fent matinar la flota per navegar les primeres hores del dia.

Blanes 3 de gener de 2017.- El IGPVB'17 continua marcant estil. Ja es tot un clàssic veure les classes juvenils sortir a navegar d'hora per aprofitar els vents de terra característics de la badia de Blanes en aquestes dates i així possibilitar realitzar les proves programades en temps previst. Així, avui, el segon dia de competició ha completar tres noves proves que han facilitat el primer descart. Passaven poc més de 30 minuts de les 09:00 hores del matí quan les flotes han sortit a navegar amb vents de terra del 315º  entre 9 i 12 nusos que a mesura que s'ha aixecat el dia i el sol ha anat apareixent han baixat a 5-8 d'intensitat, tot just quan ja estaven finalitzant els regatistes la tercera prova i última del dia.

Després de dos dies de competició sembla que a la classe europa el domini del suec Lenander serà difícil de contrarestar. Més interessants es posen les altres dues posicions al podi que de moment ocupen els regatistes del CN Estartit Oriol Pinya i Sergi Pérez. Aquest últim seguit molt a prop, a només 1 punts, de la regatista finesa Selma Valjus. Oscar Boronat el regatista blanenc millor classificat s'ha col·locat en 15ena posició, guanyant dos llocs a la classificació respecte a la jornada d'ahir.

Mes disputada es troba la classificació a la classe 420 on les alemanyes Hofmann i Leitl s'han situat en primer lloc i on nomes 4 punts separen al segon classificat del quart (tres posicions en lluita pel Campionat de Catalunya). Els regatistes del CN el Balís, Ferrer/De Maqua i Rovira/Balaguer es situen al capdavant del Campionat de Catalunya i tanca el podi la parella Marta Torné i Quique Mir del CN Port d'Aro i del CV Blanes.

Demà penúltima jornada del Trofeu serà molt interessant els duels per definir de cara a l'últim dia les places de podi.