Les activitats i oferta pels socis s'amplien aquest mes agost.

Les activitats i oferta pels socis s'amplien aquest mes agost.

CVB, agost de 2015.- Als casals i curset d'estiu de l'escola de vela del Club, que any rere any formen part de l'oferta pels socis (que aquest any s'allargaran fins la primera setmana de setembre) i la novetat d'enguany de lloguer de material de l'escola (caiacs, paddle surf, RS:Feva...) del que trobareu els preus a la pàgina web, s'han sumat a les activitats que més avall detallem, l'accés a màquines de vending a l'abast de tots els socis i transeünts a l'àrea esportiva, gimnàs i benzinera. En aquest últim espai, el soci i transeünt també podrà comprar gel.

També pensant en el soci, i tot just quan acabem d'obrir el Fitness & Spa s'ha fet extensible a tots ells una entrada lliure d'un dia perquè provin i gaudeixin d'aquest nou espai pel seu benestar. Amb les noves tendències mes actuals en activitats dirigides i amb equipament de darrera generació.

Seguint el fil esportiu i sempre mirant per la sensibilització sobre temes físics i adopció d'hàbits de vida cardiosaludables, el proper 11 d'agost tindrà lloc una sessió informativa, de poc més d'una hora, dirigida a tots aquells socis interessats en com actuar davant d'un episodi d'aturada cardíaca.

Pel que fa a activitats lúdic-festives pels socis i tots aquells que vulguin apuntar-se, el dia 8 d'agost a les 22:00 hores tindrà lloc el "Festival Country arran de mar", amb ballada i exhibició d'aquesta modalitat.

Finalment el 15 d'agost el soci i les "seves colles paelleres" tenen una cita a la Festa de les Paelles. Punt de trobada d'amics i socis del Club, en una vetllada per gaudir de la festa i del bon menjar.

La temporada finalitzarà amb l'acte que suposa el punt àlgid de cada estiu, amb el Sopar Fi de Temporada del 29 d'agost, on tots els amics, socis, regatistes, etc. Gaudiran de sopar i ball a la terrassa del restaurant, tot posant punt i final a la temporada estiuenca.