L'equip d'Optimist participa a la VIII Guíxols Cup de Sant Feliu de Guíxols.

Tessa Aguirre, Max Piguillem, Ibai Ibarguren i els germans López, Vladik i Dani, completen 3 proves en una regata que va aplegar centenar i mig de regatistes infantils.

Club Nàutic Sant Feliu, 25 i 26 de novembre de 2023.- Èxit de participació en la VIII Guíxols Cup, que el cap de setmana del 25 i 26 de novembre ha reunit 142 regatistes, d'una vintena de clubs de la costa catalana, de la classe infantil Optimist al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

Última prova del circuit català d'Optimist d'aquest 2023, només va poder dur a terme tres proves de les sis programades. Dissabte amb 20 nusos de vent i forta onada, només es va poder fer una prova per un dels dos grups. Ja diumenge, malgrat que va entrar tard el vent, el grup que no va competir dissabte va completar tres mànegues i el grup que va fer una va competir dues més amb menys onada i vent de 15 nusos de nord.

Cinc regatistes del Club de Vela Blanes varen competir en aquesta regata, repartits als grups verd i groc, on Max Piguillem va ser el millor classificat en 26a posició aconseguit un vuitè lloc a la segona prova. Tessa Aguirre l'única regatista femenina en competició es va situar en 56è lloc seguit molt de prop, en 58è lloc, de Vladik López. Ibai Ibarguren (102è) i Dani López (123è), el més petit de la flota, que dins la seva categoria va deixar una desena de competidors darrere i una vintena en total, amb regatistes de categoria superior, tancant la participació blanenca.