L’equip d’optimist competeix a una nova N2 a Vilanova

L’equip d’optimist competeix a una nova N2 a Vilanova

Brisa, Tessa, Martina, Berta, Max i Vladik finalitzen l’única prova que es va poder dur a terme en unes condicions complicades per manca de vent.

Club Nàutic Vilanova, 22 i 23 d’octubre de 2022.- La Regata Audi Vilamobil N2 d'Optimist organitzada pel Club Nàutic Vilanova aquest cap de setmana, ha estat tot un èxit participatiu amb més de 150 regatistes de tres categories: sots 11, sots 13 i sots 16; de 16 clubs del litoral català. Molta expectació la creada per una regata que va quedar deslluïda per una única prova de les sis programades. El vent que només va fer acte de presència, i tard, a la jornada de dissabte va permetre, amb 5 nusos justos, finalitzar una prova per cadascú dels grups en que es va dividir la flota: blau i groc.

Sis varen ser els regatistes del Club de Vela blanes que varen participar a la regata. Tres en categoria sots 13 i tres en categoria sots 16. Brisa Piguillem (28a), Tessa Aguirre (40a) i Vladik López (44è) al grup groc, varen ser el millors situats en la única de les proves que es va dur a terme. Entre ells es va situar Max Piguillem (39è) que pertanyia al grup blau, així com Martina Bedoya que es va situar en 57a posició i Berta Casadevall (62a)

El fet advers provocat per la meteorologia va impedir veure el potencial real dels sis integrants de l’equip blanenc. Tot i així, tots es mostraven molt satisfets del seu paper en una flota de més de 150 regatistes.

Classificacions: http://vela.cnvilanova.cat/ca/default/races/race-resultsall/text/regata-vilamobil-ca