l'Equip de regates de la classe 420 del CVB en ple, participa al Campionat d'Espanya a Puerto Sherry.

La parella femenina Anna Gimeno i Irene Casañé es queden a les portes del podi al situar-se com a 4ª tripulació juvenil femenina.

CETDV, Badia de Cadis, Puerto de Sta. Maria 1-5 abril.- Quatre intenses jornades de competició han posat punt i final al Campionat d'Espanya 2015 de la classe 420. Els germans Santi i Luís Mas (CN Masnou) s'han fet amb un campionat, on han participat quasi un centenar de tripulacions. Malgrat un inici de Campionat on només va poder navegar-se una prova a causa d'una intensa boira, finalment es van dur a terme onze mànegues (5 de qualificació i 6 en rondes finals una vegada establerts els grups or i plata).

l'Equip sencer del Club Vela Blanes es va desplaçar a Cadis de la mà d'en Carles Gallart que mica en mica està fent una bona pinya amb els regatistes. Extraordinàries les noies! Anna Gimeno e Irene Casañé (28enes) es varen convertir en la quarta tripulació juvenil femenina de la classificació. Només un punt més que la parella Paula Igual i Marie Gehrig les va separar del podi. Poc pesades i navegant amb serenitat, mirant de controlar en tot moment les posicions guanyades van fer un molt bon Campionat. També al grup or Lucas Casañé i Marc Béjar (33ens) varen completar un bon Campionat d'Espanya al grup or.

Al altre grup, en Pol Vila i la Paula Amezaga (12ens) continuen amb la seva progressió i es varen convertir en els primers catalans dins el grup plata. Miquel Sarquella i Francesc Sastre (18ens), varen ser molt regulars durant tots els dies de competició. Finalment en Jan i Jordi Béjar (32ens), varen arrossegar el llast de les primeres proves on varen tenir problemes amb la peça que uneix la winch de la major al casc, cosa que els va impedir finalitzar les primeres proves.

CLASSIFICACIONS GRUP OR (40 Tripulacions)