L’Equip de Regates de classe Optimist participa a la concentració de tecnificació al CNSFG

L’Equip de Regates de classe Optimist participa a la concentració de tecnificació al CNSFG

Club Nàutic Sant Feliu, 12 i 13 de desembre.- Coincidint amb la fase de desescalada i previ a l’activació de les properes competicions en l’àmbit català, la classe Optimist Catalunya (ACCIO) ha dut a terme, en coordinació amb els clubs i tècnics de les zones nord, centre i sud, uns entrenaments  (CNSFG, CN El Balís i CN Cambrils) dels G1 i G2 de la classe. Uns entrenaments de dos dies, als clubs amb major participació de regatistes al Circuit Català d’Optimist en aquesta “complicada” temporada.

L’objectiu final d’aquesta iniciativa pretén fomentar el rendiment global dels regatistes catalans i dur a terme accions de treball planificades i unificades que arribin al màxim volum de regatistes afavorint promoure entrenaments conjunts, mirar d’augmentar el creixement global de la flota, incrementant l’estímul competitiu i la preparació per properes regates N2 del calendari català i augmentar el sentiment de pertinença i fidelització a la classe.

Pel que fa a l’Equip de Regates de la classe Optimist del Club de Vela Blanes desplaçat a Sant Feliu, amb el seu entrenador David Ordóñez, els participants pertanyents al G2, van ser: Tessa Aguirre, Xavier Guillem, Ibai Ibarguren, Max Piguillem, i els germans Ramón i Nicolás Hernández. Tots ells varen restar a les ordres de la tècnica responsable de la FCV, Aura Miquel.