L'Equip de paddle surf del Club de Vela Blanes subcampió del Circuit Català de Sup 2022

L'Equip de paddle surf del Club de Vela Blanes subcampió del Circuit Català de Sup 2022

Els “riders” blanencs acaparen fins a 14 premis, a les diferents categories, per edat i absolutes, corresponents a la temporada 2022

La gala de lliuraments es va portar a terme a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm coneguda històricament com "La Bohemia"

Barcelona, dimecres 15 de març de 2023.- Avui ha tingut lloc a l'antiga fàbrica Damm, coneguda històricament com "La Bohèmia", a l'eixample barceloní, una nova edició de lliurament de premis, per part de la Federació Catalana de Surf, dels premis i guardons corresponents a la temporada 2022 del Circuit Català de Sup.

L'acte que ha aplegat nombrós públic a l'edifici catalogat com a Bé d'Interès Documental, construït al 1905 i que va funcionar com a planta productora de cervesa fins l'any olímpic de 1992, ha estat encapçalat per representants de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat, l'UFEC i la Federació Catalana de Surf entre d'altres.

Per segon any consecutiu la festa ha tingut un marcat "accent blanenc". La delegació de paddle surf del Club de Vela Blanes ha rebut el premi com a subcampió català, entre els 11 equips de la competició, després d'una magnífica temporada, i ha aconseguit fins a 14 guardons entre els quals destaquen els campions elit masculí i femení màster: Xavi Marina i Elis Llargués, i els campions amateur junior i amateur femení kahuna: Àngel Guerrero i Marta Carrascosa.

Han fet podi també en les seves respectives categories: Valentina Escoriza, Jordi Reixach, Dídac Miranda, Neus Collado, Elsa Auguer i Ona Naranjo.