L’Equip de la classe Optimist i els integrants de l’Escola de Vela participen en un Trofeu Tardor N3 entre amics.

L’Equip de la classe Optimist i els integrants de l’Escola de Vela participen en un Trofeu Tardor N3 entre amics.

El debut de molts petits nous regatistes d’Optimist del Club Vela Blanes, marca un Trofeu que suposa el tret de sortida de les regates organitzades a casa nostra.

CV Blanes 3 i 4 de setembre de 2021.- .Els regatistes mes joves del CN L’Escala, CNCB/CVP i el Club de Vela Blanes, varen disputar aquest passat cap de setmana, el Trofeu Tardor 2021 N3 pera la classe Optimist. Una vintena de regatistes varen poder dur a terme 4 proves dissabtes amb vents de sud, garantint un descart, mentre diumenge la forta onada, els 18 nusos de bon matí, que cap a migdia ja superaven els 20/22, i la amenaça de pluja varen impedir disputar cap prova.

La regata va significar també la presentació a escena dels nous petits regatistes de la classe optimist que han entrat a formar part de l’escola de vela del club i que ja havien començat a tastar la navegació en solitari aquest estiu.

Pel que fa als resultats, amb una Nerea Obeso (CN L’Escala) intractable, Max Piguillem (3er) va ser el millor blanenc, tot situant-se en tercera posició. Tessa Aguirre (5ena) es va quedar només a dos punt del seu company y va pujar 5ena a la classificació, essent la tercera noia. Ambdós van pujar a podi. Ibai Ibarguren (8è) va ser el darrer regatista de l’equip que venia de fer un molt bon paper la setmana anterior a l’Escala.

Els protagonistes però, varen ser el nous nens i nenes de l’escola que varen competir en la seva primera regata. Una regata, aquest Trofeu Tardor, que es la primera que es celebra al Club de Vela Blanes després de l’estiu, i que suposa el debut dels nens i nenes que inicien la temporada a l’Escola de Vela 2021/2022. Alguns d’ells ja varen finalitzar la temporada anterior navegant alguna regata. Essent en la seva majoria nenes, el potencial femení es més que evident, i aconseguint els seus primers trofeus en aquesta regata, donaran molt a parlar. Les noves promeses són: Vladik López, Martina Garcia, Berta i Emma Casadevall, Roger Encinas, Alexandra Benosa i Brisa Piguillem

TROFEU TARDOR 2021 Classificacions.pdf