L'equip de la classe optimist continua la competició al VII Trofeu Baix Empordà 2022

L'equip de la classe optimist continua la competició al VII Trofeu Baix Empordà 2022

Max Piguillem, Vladik López, Tessa Aguirre, Martina Bedoya, Ibai Ibarguren i Brisa Piguillem completen 6 proves durant el cap de setmana al CNCB/CVP

CNCB-CVP, 15 i 16 d'octubre de 2022. Nou trofeu i sis proves més aquest passat cap de setmana a la badia palamosina, on s'han donat cita més d'una trentena d'embarcacions de la classe optimist provinents dels clubs gironins de Roses, l'Escala, Palamós, Estartit i Blanes. Un vent de garbí estable durant tot el cap de setmana, ha permès completar totes les mànegues programades a la VII Edició del Trofeu Baix Empordà.

Pel que fa als regatistes blanencs el millor situat ha estat Max Piguillem (11è) seguit a un sol punt de Vladik López (12è). Els dos companys d'equip de categoria sots-12 van protagonitzar un bonic duel amb parcials interessants en algunes proves. A prop d'ells es va situar Tessa Aguirre (16a) que es va veure penalitzada per una bandera negra a l'última prova de la competició. Tessa va competir millor a la jornada de dissabte, on va signar un sisè i setè lloc a les dues primeres proves del trofeu. La segona regatista femenina de l'equip, de les tres en competició, Martina Bedoya (23a), va ser de les més regulars durant tot el cap de setmana, competint les seves millors proves a la jornada de diumenge. Ibai Ibarguren (25è) i Brisa Piguillem (27a) van tancar la participació de l'equip selvatà.

Classificacions: https://www.cvpalamos.org/ca/default/races/race-resultsall/text/vii-trofeu-baix-emporda-2022-ca