L’Equip de la classe Europa torna a competir al N2 Regata Port Masnou

L’Equip de la classe Europa torna a competir al N2 Regata Port Masnou

Boronat, Gragera, els germans Manresa i Martí Piguillem tanquen un trofeu caracteritzat per vents de l’est que mai varen superar els 10 nusos d’intensitat en tot el cap de setmana.

Club Nàutic Masnou, 6 i 7 març de 2021.- Els europes han tornat a competir després d’haver-ho fet el desembre de l’any passat a la Copa d’Espanya, duta a terme també en la localitat del Maresme. Aquesta vegada ho han fet per participar en la regata puntuable N2 del calendari de la classe a Catalunya juntament amb la classe 420. Fins a 40 regatistes, provinents dels diferents clubs del litoral català, van completar les 6 proves establertes al programa pel cap de setmana.

Pel que fa a la participació dels regatistes del Club de Vela Blanes, el millor classificat ha estat Oscar Boronat (15è). 5è classificat sènior va obtenir millors resultats durant la jornada de dissabte, malgrat un 5è lloc a la segona prova de diumenge. Pol Gragera (24è) va estar molt regular ambdós dies, i els germans Manresa, Guillem (32è) i Aleix (33è) varen mantenir un bonic duel que es va decantar pel petit dels germans només per 7 punts, i havent tingut Aleix una bandera negra. Finalment Max Piguillem (36è) va tancar la participació dels blanencs tot completant les 6 proves.

Classificacions:

http://regatascnm.sailti.com/ca/default/races/race-resultsall/text/n2-regata-port-masnou-europa-i-420-ca