Laura Cabezas i Marc Tusquets Campions de Catalunya de Raceboard 2022.

Jordi Bosch 1er i Lluís Colomé 3er, a la classe Windsurfer, els altres grans protagonistes del cap de setmana.

Els regatistes del CVB es proclamen Campions després de completar, en un cap de setmana marcat pels forts vents que van anar de gregal a garbí,  un total  de 5 de les 6 proves programades.

Bon debut del blanenc Albert Isanta a la classe Iniciació. El regatista sots-17 va quedar 4rt classificat en la seva estrena en una regata d’aquest nivell. Ell i Talaku Reynaldos són fruit del treball conjunt del INS SERRALLARGA de la VELA i el propi Club.

El Campionat de Catalunya confirma el bon moment del windsurf blanenc i el boom d’aquesta modalitat de vela a la nostra població amb la participació de fins a 13 regatistes repartits en les diferents classes i categories.

Club Vela Blanes, 2-3 i 9-10 d’abril de 2022.- Dos caps de setmana han estat el preàmbul de la propera Copa d’Espanya de Windsurf que es durà a terme aquesta Setmana Santa. Quatre dies de competició per a 5 classe diferents i les seves categories (Iniciació, Windsurfer, Raceboard, Techno Plus, Techno 293 sots-13, sots-15 i sots-17), amb un total de mig centenar de regatistes. Campionat de Catalunya per a les classes Techno 293, Techno Plus i Raceboard, el campionat ha dut a terme un total de 49 proves entre els dos caps de setmana.

Els 13 regatistes blanencs es van repartir a les classes Raceboard, Windsurfer e Iniciació.

A la classe Raceboard MARC TUSQUETS no va donar opció a la resta i amb 4 primers llocs i un segon (que va descartar), es va convertir en el Campió de Catalunya 2022. En categoria femenina, LAURA CABEZAS, flamant triomfadora fa pocs dies de la primera part de la Copa d’Espanya a Múrcia, es va proclamar Campiona de Catalunya d’aquest 2022. LUÍS CAMACHO (5è) va empatar al 4rt lloc amb el regatista Sergi Faustino (CM Torredembarra), els millors parcials d’aquest segon van fer que Camacho quedés en 5è lloc a només dos punts del podi. DANI GALLARDO (8è), MIQUEL POU (10è), MARTÍ SURRALLÉS (11è), RAFA BANCELLS (12è) i JUAN COLL (13è) varen completar la participació blanenca a la classe Raceboard.

Dins la classe Windsurfer JORDI BOSCH (1er) està mostrant-se intractable a la classe en aquest inici de temporada. 4 primers llocs en les cinc proves disputades el van situar al capdavant de la classificació d’una classe que viu un moment dolç. El ressorgir del Windsurfer els darrers anys es una realitat. La classe, inspirada en les taules dels anys 80, amb materials i tecnologies actuals, ret homenatge als inicis del windsurf. LLUÍS COLOMÉ (3er) va pujar al podi després d’anys sense navegar. El regatista del Club Vela Blanes ha lluitat de valent els darrers anys, i enguany li ha arribat el premi en forma de podi. TONI CASAUS (4rt), soci i regatista del Club, ha tornat a competir, tot vivint una segona joventut. Malgrat no ha deixat mai de navegar, Toni ha tornat a la competició després de quasi 20 anys.

Finalment a la classe Iniciació han debutat per primera vegada en competició regatistes recent arribats al nostre equip, i que són fruit de la nostra escola de vela, i del treball que amb l’INS Serrallarga està fent-se ja fa uns quants anys . En aquest sentit ALBERT ISANTA (4rt),va firmar un extraordinari debut al que li va acompanyar la també regatista sorgida del centre educatiu TALAKU REYNALDOS (8a)