Laura Cabezas es proclama Campiona d’Espanya de Raceboard a Eivissa

La recent subcampiona del món guanya el Campionat d'Espanya de Raceboard en categoria femenina i el seu company de club, Luis Camacho finalitza 7è Grand Master.

CN Sta Eulàlia, 22-25 de juny de 2022.- El Campionat d’Espanya de Raceboard i la Copa d’España de Fórmula Windsurf es varen disputar del 22 al 25 de juny d’enguany al Club Nàutic Santa Eulàlia (Eivissa).

Prop de mig centenar de regatistes vinguts de tot el litoral espanyol es va donat cita per competir durant 4 dies en aigües de l’arxipèlag balear on es varen completar 10 proves de les 12 programades, amb dos primers dies de competició de vents forts amb intensitats que van superar els 20 nusos; i dos últims en que els vents es van moure entre els 5 i 8 nusos.

Laura Cabezas, regatista del Club de Vela Blanes, es va proclamar Campiona d’Espanya femenina. Molt regular a totes les mànegues va finalitzar en 20è lloc, essent la primera regatista femenina de la classificació. Va participar també per el Club de Vela blanes, Luís Camacho, que va situar-se entre els primers a la categoria Grand Master.