l'Ajuntament de Blanes homenatja al regatista, i soci del Club Aleix Gelabert

l'Ajuntament de Blanes homenatja al regatista, i soci del Club Aleix Gelabert

La seva darrera fita ha estat la 4a posició en la Barcelona World Race 2014-2015 juntament amb Dídac Costa. Tots dos van invertir 98 dies en donar la volta al món

Blanes 27 de gener de 2016.-  Blanes compta amb nombrosos esportistes que fan que el nom de la vila arribi sempre molt lluny, a través de diverses disciplines que practiquen arreu del món. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Blanes s'encarrega periòdicament d'honrar aquests esportistes a través de sengles recepcions per agrair a tots aquests homes i dones, nois i noies que, amb el seu esforç, contribueixin a fer encara més coneguda la població.

Aquest ha estat el cas de l'acte que dimecres passat al vespre, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes, on va tenir lloc una recepció per honrar al regatista blanenc Aleix Gelabert. l'acte el van encapçalar el regidor d'Esports, Joel Comas, i l'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, així com d'altres representants municipals, i va culminar amb el lliurament d'una reproducció de l'escut de l'Ajuntament de Blanes amb una placa on s'agraeix a Gelabert "Pels seus èxits esportius en el món de la vela i haver contribuït a donar a conèixer la nostra vila arreu del món". L'acte va estar acompanyat d'una xerrada que el propi protagonista va dur a terme.

Els qui tampoc no es van voler perdre l'ocasió de compartir aquesta vetllada amb el regatista internacional van ser familiars, amics, i diversos membres i representants del Club Vela Blanes, entre ells el seu president, Amadeu Nualart, el comodor, Aleix Manresa i el director esportiu, Juanmi Aguirres entre d'altres. De fet, la Sala de Plens estava plena de gom a gom. Si bé la seva llarga i dilatada trajectòria de victòries d'abast internacional ja justifiquen qualsevol mostra d'agraïment, la darrera fita aconseguida és una de les més emblemàtiques.

Aleix Gelabert, conjuntament amb l'skipper català Dídac Costa, va classificar-se al 4rt lloc en la darrera edició de la Barcelona World Race 2014-2015 tripulant l'embarcació One Planet, One Ocean & Pharmaton. Gelabert i Costa van aconseguir cobrir les 23.321 milles -43.191'9 quilòmetres- del recorregut que dóna la volta al món en 98 dies, 9 hores, 12 minuts i 9 segons.

 Font: Servei Comunicació Ajuntament de Blanes