l'actual Campió de Catalunya i dos ex-campions del CVB: Aleix Subirà, Alba Bou i Adrià Codinachs, participen a la 2ª part de la Copa d'Espanya de la classe

Club Nàutic Balís, 1-4 Abril.- Punt i final a la Copa d'Espanya de la classe Europe duta a terme al CN El Balís, i que ha proclamat campió al balear del CN Eivissa, Veith Nicklas després dels resultats obtinguts a Torrevieja i a la localitat del Maresme. Així mateix aquesta segona part de la Copa ha servit per confirmar els 10 regatistes de l'equip nacional que participarà en el proper Mundial a Noruega i ha proclamant guanyador a Rafael Rabasa, regatista local. Finalment s'han disputat 6 proves, essent l'últim dia de la Copa on es van disputar quatre del total de 10 programades. El vent de 6 a 12 nusos d'intensitat S-SE va acompanyar aquesta última jornada que s'ha viscut amb molta intensitat i competitivitat entre els regatistes.

Aquesta Copa ha servit per retrobar vells amics que, en el cas d'algú, ha tornat a la competició força temps després. Aquest regatistes del Club Vela Blanes, l'actual Campió de Catalunya, Aleix Subirà (7è), la ex-Campiona de Catalunya Alba Bou (25ena) i l'ex-Campió de Catalunya per Equips, Adrià Codinachs (40è) s'han retrobat per competir a la segona part de la Copa d'Espanya. El millor dels tres ha estat l'actual Campió de Catalunya. Aleix Subirà, setè de la classificació, va notar la poca continuïtat competitiva des de gener, quan va guanyar el Campionat de Catalunya.

Alba Bou, que es trobava sense competir des de que va deixar la seva campanya preolímpica l'any passat, va notar també la seva inactivitat aquest darrers mesos. Finalment Adrià Codinachs, que tornava a la competició en vela lleugera després de fa uns anys, es va veure penalitzat per les dues banderes negres que el van relegar a posicions llunyanes de podi.