La meteorologia condiciona el V Circuit Terres de mestral d'Optimist al CNHV

La meteorologia condiciona el V Circuit Terres de mestral d'Optimist al CNHV

Cinc regatistes de l'equip del Club de Vela Blanes, participen en la regata

Una única prova en tot el cap de setmana, impedeix a l'equip blanenc treure conclusions dels resultats

CNHV, 16 i 17 de setembre de 2023.- Un centenar i mig de regatistes es varen donar cita a terres tarragonines per competir en el V Circuit Terres de Mestral d'optimist N2 del Grup A, organitzat pel CNHV.

Una meteorologia del tot adversa, amb un cap de setmana sense vent, només va permetre dur a terme una única prova, de les sis programades, la jornada de dissabte. Quasi 1/3 part de la flota no va poder finalitzar la prova per manca de vent.

El Club de Vela Blanes va desplaçar cinc regatistes: Tessa Aguirre, Vladik i Dani Lopez, Ibai Ibarguren i Max Piguillem que es van repartir als grups, groc i blau. El millor i únic classificat va ser Vladik Lopez (51è) al grup groc. Al mateix grup el seu germà Dani Lopez i Tessa Aguirre no varen finalitzar la prova. Al grup blau, Ibai Ibarguren tampoc va poder finalitzar la prova i Max Piguillem va ser penalitzar amb bandera negra.

Classificacions: https://www.cnhv.sailti.com/es/default/races/race/text/v-circuit-terres-mestral-campionat-nivell-2-optimist-grup-a-es?fbclid=IwAR21fEr-B4I82kU60s_zeebHrsHbTbV8CWN38hR2VpUDWMadhgoZ83D-JeQ