La llum al final del tunel

La llum al final del tunel

Nota informativa de L'ACPET i BOE que responen als dubtes generats arrel de l'impacte de la COVID-19 al sector nàutic esportiu i de lleure en el seu procés de desescalads.

Club Vela Blanes, 2 de maig de 2020.- Les darreres gestions i peticions dutes a terme pel sector nàutic i portuari (ACPET i FEAPDT), demanat a l’administració tenir en compte la singularitat del sector nàutic esportiu i de lleure, davant la situació de crisis provocada per la COVID-19 sembla estan donant fruïts.

Ahir divendres 1 de maig de 2020 es va  publicar al BOE l’Ordre SND/380 de 30 d’abril del Ministeri de Sanitat, sobre les condicions en les que es pot realitzar activitat física no professional a l’aire lliure durant la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID 19

Així mateix s’ha donat a conèixer una resposta del Ministerio de Transportes, Mobilidad y Agenda urbana en relació a la consideració de la navegació d’esbarjo o esportiva durant la fase de transició a una nova normalitat.

A continuació us deixem el resum d’aquest documents que ha fet arribar l’ACPET a tots els ports esportius, així com el mateix BOE:

NOVES MESURES COVID-19 PORTS ESPORTIUS 1 MAIG.pdf

BOE A 2020 .pdf