Korrigan i Beringuinys del Club Vela Blanes 2n i 3er en una duríssima 2ª edició de la BMB

Korrigan i Beringuinys del Club Vela Blanes 2n i 3er en una duríssima 2ª edició de la BMB

Mes de la meitat de la flota de creuers solitaris i a dos van abandonar després de les duríssimes condicions meteorològiques de la travessa Blanes-Medes-Blanes de 67 milles.

Club Vela Blanes, 22 i 23 de abril de 2017.- Duríssima 2a edició de la Blanes-Medes-Blanes que per segon any aplega regatistes de la classe creuer ORC en les categories de solitaris i a dos. Una dotzena d'embarcacions es varen aplegar al nostre club, dissabte 22 en un extraordinari ambient i condicions per a la navegació que no feia preveure la duríssima travessa cap a les Medes on 30 nusos de vent, amb ratxes de 32/33, varen rebre als iots participants. Poc a poc les embarcacions es varen anar retirant i cap a la mitjanit, a la classe A Dos, Tito Moure (X MERIT) amb quasi 12 hores per recórrer les mes de 67 milles del recorregut guanyava la regata en temps real i primer de la seva categoria. El BARAKAH de José Daniel Martín a la categoria de Solitaris, del RCMB, guanyava el seu grup arribant quan passaven 30 minuts de les quatre de la matinada.

Al igual que l'edició 2016, en que va guanyar la regata, el millor blanenc va estar Joan Balaguer i el seu KORRIGAN (CVB) que creuava la línia de meta cap a les tres de la matinada. Acompanyat de l'Eliseu Gómez, en Joan aconseguia el segon lloc a la categoria a dos. Ja de bon matí, diada de Sant Jordi, quan ja el sol havia sortit, arribava a la línia de meta el Furia 44, BERINGUINYS de Jordi Cabré també del Club Vela Blanes, que pujava 3er al podi. l'altre iot del club, el Beagle de Roger Ferrer i Montse Font, es retirava poc abans d'arribar a les Medes degut al fort vent.

Classificacions: https://www.cvblanes.cat/ca/regates/ii-regata-blanes-medes-blanes-creuers-orcri-solitaris-i-a-dos