KORRIGAN 3er a la XXVII Ruta de la Tramuntana

KORRIGAN 3er a la XXVII Ruta de la Tramuntana

SMERIT 4rt i BEAGLE 7è van acompanyar el iot de Joan Balaguer al Grup A2

CN L’Escala, 11 de juliol de 2020.- El passat cap de setmana va tenir lloc la XXVII edició de la Ruta de la Tramuntana entre el CN El Balís i el CN L’Escala de 54 milles nàutiques de distància. L’última embarcació de les 30 que va travessar la línia d’arribada ho feia a poc menys de 20 minuts de les quatre de la tarda d’aquest dissabte 11, després d’haver sortit puntual divendres a les sis de la tarda del Club Nàutic El Balís, amb 10 nusos de vent del NE. El Comet@ de Lluís Blanchar, que competia a la categoria A2, es va fer amb la victòria final de la regata després de casi 11 hores de navegació.

Edició marcada per la crisis sanitària esdevinguda arrel de la COVID-19, va obligar a l’organització a adaptar-se a la nova situació garantint en tot moment el distanciament social i centrant tots els esforços en la part tècnica i esportiva.

Pel que fa a la participació blanenca al complert a la classe creuer ORC A2 (amb 12 embarcacions), va tenir com a millor classificat al KORRIGAN 4, l’X46 de Joan Balaguer que va completar la totalitat de les milles amb 10 hores i 41 minuts.

SMERIT de Tito Moure amb 10 hores i mitja aproximadament de regata i una vegada compensats els temps va conquerir el 4rt lloc, mentre que el BEAGLE  de Roger Ferrer amb 12 hores i 27 minuts tancava la participació blanenca amb 7è lloc.