Jordi Bosch primer veterà i Luís Camacho 4rt màster de Raceboard a la VI Comunitat Valenciana Olympic Week

Jordi Bosch primer veterà i Luís Camacho 4rt màster de Raceboard a la VI Comunitat Valenciana Olympic Week

Comunitat Valenciana, 6-9 de febrer de 2020.- La cita de les classes olímpiques i juvenils es consolida en una nova edició, situant-se com un dels esdeveniments esportius nàutics més importants del calendari internacional, augmentant en un 15% la participació de regatistes respecte a la edició del 2019. Més de 500 regatistes han competit en aigües del llevant espanyol, al llarg de 4 dies de proves, repartint-se els camps de regata entre diferents clubs nàutics de la Comunitat Valenciana: Reial Club Nàutic de Valencia, el Reial Club Nàutic de Torrevieja, el Reial Club de Regates d’Alacant i el Club Nàutic de Xàbia. El poc vent ha estat la tònica generalitzada a les diferents seus.

El Reial Club de Regates d’Alacant ha estat la seu que més classes ha acollit durant aquests dies de competició: 420, Kite Boarding, Open Foil, Raceboard, RS:X, Techno Plus, Techno SUB15 y SUB17.

Ple absolut de Curro Manchón (Club Nàutic Puerto Sherry) en les 7 proves dutes a terme a la classe Raceboard. En segon lloc Alejandro Rivera (Club de Vela Valdegrana) i en tercer lloc Jorge Maciel (Club de Vela Playa de Oza). En aquesta classe es on n’hi ha hagut participació blanenca. Dos regatistes del Club Vela Blanes, Jordi Bosch (6è) i Luís Camacho (13è) han format part de la flota de 26 regatistes que han competit en aquesta competició. El primer, després de les 7 proves disputades, s’ha convertit en el guanyador a la veterà, situant-se sisè de la general, sempre entre els deu primers de la general. Per la seva banda, Luís Camacho ha estat del tot regular durant els 4 dies de competició.

Classificacions: http://www.cvolympicweek.com/es/default/races/race-resultsall