Jordi Bosch, Marc Tusquets i Lluís Colomé, podis a la I Copa Windsurfer Open de Madrid.

Marta Bartos i Arnau Tusquets completen l’expedició blanenca

Club Nàutic Guadalix /CN Sant Antoni, 23 i 24 de setembre de 2023.- La primera Copa Windsurfer Open de Madrid va finalitzar aquest passat cap de setmana a l’embassament de Pedrezuela amb la participació de 43 regatistes. Poc vent, ratxat, va permetre dur a terme tres proves durant tot el cap de setmana.

L’expedició del Club de Vela Blanes va desplaçar cinc integrant de l’equip que varen oferir un extraordinari paper. Repartits en dos grups, blau i groc i cadascú a la seva categoria de pes, Jordi Bosch, Lluís colomer, Mar Tusquets, Marta Bartos i Arnau Tusquets varen completar les proves.

Jordi Bosch va aconseguir el primer lloc dins la seva categoria (ligth) i es va convertir en el guanyador del grup groc, seguit de Marc Tusquets (2n) (ligth), i separat només per tres punts.  Molt bona la rivalitat entre ambdós regatistes del nostre club.

En el mateix grup, Marta Bartos (16a) i Arnau Tusquets (17è), mare i fill varen plantejar un bonic duel que es va decantar en favor de la mare.

Al grup Blau Lluís Colomé (2n)  es va convertir en subcampió de la Copa i primer classificat a la categoria heavy amb un segon, un tercer i un cinquè llocs.