Jordi Bosch campió veterà i Laura Cabezas 3ª femenina pugen al podi de la Copa d’Espanya de Raceboard.

Els regatistes del Club de Vela Blanes Luís Camacho i Roger Cabezas, completen l’equip blanenc com a únics integrants catalans.

Puerto de Santa María-Puerto Sherry, 9-12 setembre de 2021.- .Curro Manchón va guanyar a casa i va compartir honors amb els guanyadors a les diferents versions; la seva germana Blanca (absolut femení), Dani Sànchez (Sub 23), Jordi Bosch i María Antonia Domínguez (veterà) i Jaime Andrés i María del Mar Lara (Grand Màster). Finalitza així la primera prova puntuable per la Copa en aigües de la badia gaditana, on diumenge, amb dues proves, es van completar  8  en total.

A la categoria femenina Blanca Manchón ha estat la guanyadora de la Copa després d’una regata en la que l’andalusa, encara ha participat tocada de la lesió que arrossega del peu. Juntament amb ella al podi femení, la seva mare Antonia Dominguez i Laura Cabezas del CV Blanes.

Els windsurfistes del Club de Vela Blanes, únics representants a la Copa d’Espanya, han tinguin paper força destacat. Jordi Bosch (7è) es va proclamar campió a la categoria veterà i va ser el regatista del Club Vela Blanes millor col·locat a la classificació final. Jordi que va fer molt bons parcials entre les 8 proves disputades, va estar sempre entre els deu millors regatistes. Laura Cabezas (17ena) va pujar com a tercera regatista al podi. Laura va estar sempre al capdavant de les regatistes femenines, lluitant amb Antonia i Blanca (mare i filla) i deixant enrere la resta de la flota femenina.

Luís Camacho, que arrossega una lesió al genoll des d’abans de l’estiu va estar molt regular i va aconseguir situar-se en 17è lloc de la classificació deixant a darrere més de la meitat de la flota i essent  el 5è classificat a la categoria Grand Màster. Roger Cabezas (35è), pare de Laura, va tancar la participació blanenca i catalana en aquesta primera part de la Copa d’Espanya.